En ynka månad kvar

 
Tänk! En enda månad! 
Denhär graviditeten har gått så otroligt snabbt så jag hinner ju just o just med! Är det typ fr.o.m nu man räknas som höggravid, eller när är det ens? 
 
Hittills har som sagt tiden gått jättefort, säkert beror det till viss del på att jag mått så pass bra som jag gjort. Är verkligen glad o tacksam över det! Visst har det känts piss emellanåt och jag har sagt åt Sami att han nog gärna skulle få ta över, men överlag har jag ju nog kommit lätt undan. 
Det skulle ju inte förvåna mig om det känns som om tiden börjar gå jättelångsamt nu på slutet, men åtminståne ännu känns det inte så. Jag tänker mesta att det inte är nån vits att gå o vänta dag ut o dag in utan försöker hålla mig sysselsatt så gott det går, o göra färdigt lite sånt som jag inte vet om jag kommer hinna med sen.
 
Folk frågar ju ibland också om jag inte är rädd inför förlossningen, men måste ärligt säga att nej, faktiskt inte. Känns mest jättespännande o som att det ska bli en intressant upplevelse! Säkert kommer det ta förjävligt sjukt men i slutet av allt elände får man ju sin efterlängtade bebis! 
 

Namnproblem

Var o hälsade på min fammo o faffa idag.. heheh.
 
Fammo: Nå har ni na namnförslag ännu?
Jag: Joo, om e nu blir en pojk så blir e troligtvis *namnet*!
Faffa: Nee hede tycker ja no int om.
Jag: Heheh, int?
Faffa: Nee int är e na karanamn hede! Int vaar e na ritti kaar åv *namnet*. Men Richard! He ska ni ta.
Fammo: Jamen faffa he e ju int tu som ska få båån. *namnet* e no fint he.
Faffa: Nää men ja tänker ju bara på båånis bästa! *namnet*... nää int vaar e ti na he.
 
Heheheh bra att nån har de på klart!
 

Bär i överflöd

Här nedanför kan ni se vad jag sysslade med igår, nämligen förminskning av jordgubbslandet!
 
Vi har ju alltså ganska stort jordgubbsland, åtminståne när man bara är 2 personer i hushållet (även om de nog hittills om åren funnits frivilla plockare utöver oss). Redan förra året minskade vi av det lite men igår tog jag bort resten av det som "stack ut" så att formen på det skulle bli jämnare. Förra året var det alltså jordgubbsland på hela plätten där det är jord på efterbilden, men då tog vi bara bort hälften av den delen.. om nu nån förstår hur jag menar.
 
Vi var även o köpte pålar igår så nån dag ska jag fixa till dem så att vi får nätet upphöjt sen så att det inte växer in i plantorna o man då riskerar att dra sönder dem när man ska lyfta på det.
 
Sami grävde också upp 2st svartavinbärsbuskar så nu har vi bara.. typ 10 bärbuskar kvar, heheh..
De gamla husägarna var lite overexcited i bär om vi säger så..!
 
Upp