F'ing besserwisser-mammor

Vet ni vad jag tycker är jävligt irriterande?
(alla mina irriterade hat-inlägg börjar med "vet ni vad jag tycker.." tydligen heheh)
 
När mammor/kvinnor som tror sig vara allvetande gudinnor sända till mänskligheten för att rätta till alla andra mammors fel, sitter och söker fel och klankar ner på just andra mammor!
Säkert finns detta fenomen inom andra grupper än just mammor också men det är ju typ ganska mycket i den kretsen jag rör mig just nu så ser och reagerar då mest på sånt.
 
Vissa människor tycks verkligen inte ha nåt bättre för sig än att sitta o petnoga söka fel i allt folk gör.
Vad har dessa stackars människor blivit utsatta för för att bli så bittra, förstoppade och hatiska mot andra?
 
Har mamman med bebisen sin på sina dagliga aktiviteter? NÄÄ STACKARS BEBIS HUR KAN DU UTSÄTTA DEN FÖR DET!? Har man den att skötas hos trygga personer medan man uträttar ärenden/whatever? NÄÄ STACKARS BEBIS VARFÖR FÅR DEN INT VA MEE!?
 
Är det liksom VERKLIGEN nån fara med bebisen så är det ju bra om nån (fast kanske då anhöriga som kanske vet lite mer om situationen än bloggläsare) lägger sig i, men liksom bloggläsare!?Hur mycket vet man som bloggläsare om tillvaron egentligen!? Faktiskt inte så mycket i de flesta fall!
 
Varför kan folk inte bara sköta sitt eget, vara glada för andra och komma med tips emellanåt när de blir tillfrågade? Är det verkligen så jävla svårt att hålla käft när man inte har nåt snällt eller konstruktivt att bidra med!?
 
Dessa allvetande gudinne-mammor glömmer ofta dessutom bort att alla barn är olika, alla mammor är olika och nåt som funkat för dem o deras barn kanske inte funkar i en annan familj, men varför skulle inte det sättet kunna va lika bra ändå!?
 
Newsflash: DET PÅGÅR INGEN TÄVLING OM VEM SOM ÄR DEN BÄSTA MAMMAN!
Så sköjt eji o skit i aader!
 
Upp