En dag med de bästa

Vi har varit billösa idag, jag och Oliver, och jag trodde att det skulle bli världens tråkigaste dag, vilket det som tur var verkligen inte blev!
"Min" bil (toyotan) har varit på service i Seinäjoki över helgen, (sönder för 3:dje gången på 1½ år...jävlaskitbil, men nu borde den inte kunna gå sönder mer för delen som blir stockad i motorn togs helt bort *intresseklubben antecknar*) förhoppningsvis får vi hämta hem den imorgon för det är förjävligt att veta att man inte slipper nånstans annat än med hjälp av apostlahästarna när S är på jobb.
Förstår inte hur folk klarar sig med bara en bil alltså, men det beror väl förstås på vad man blir van med.
 
Nå, på dagen kom hela Mamacitas-gänget hit! Flera kaffekoppar, ananaspaj och bullar hinkades in och mycket snack om allt möjligt - som alltid!
När de alla hade begett sig hemåt och jag grundmålat väggen (se förra inlägget) tänkte jag att nää, dethär blir inte till nåt om vi ska sitta hela eftermiddagen/kvällen ensamma, så jag bjöd in nästa gäng! O och jag for ut på en timmes promenad och vid 19:30 dök Jessi och Katja upp och satt här till sena kvällen, ett par kaffekoppar till och resterande ananaspaj slank ner och plötsligt hade hela dagen gått, utan att vi ens hunnit få tråkigt!
 
Vad vore livet utan vänner!?
 
 
 
Vardag | |
Upp